Pozor, pozor! Vyhlašujeme Bunkrák 2013!

1.11.2012

Pozor, pozor! Vyhlašujeme Bunkrák 2013!Vážení přátelé Bunkráku, máme pro Vás dobrou zprávu - Bunkrák 2013 bude! A tentokrát s podtitulem "Mise Andromeda".

V tuto chvíli Vám můžeme sdělit pro mnohé radostnou a dlouho očekávanou dobrou zprávu - v termínu 30.6. - 14.7.2013 proběhne Bunkrák 2013 - "Mise Andromeda - přísně tajné!". Název jistě hodně naznačuje... .-)

Jako vždy tábor bude situován v areálu Cyklocampu ve Starém Městě pod Landštejnem. Budeme jako při Bunkráku 2012 "na baráku" v dolní části areálu tábora, což umožňuje téměř stoprocentní oddělení tábora od běžného provozu Cyklocampu, což se letos velmi osvědčilo. Pro příští rok bude zrekonstruován prostor jídelny a přípravny jídla i sociální zázemí.

Cena bude obdobná jako vloni - bude upřesněna k 1.1.2013, kdy budou spuštěny oficiální přihlášky.
Možná bude tábor pojat komorněji - s menším počtem dětí. Z toho důvodu bychom Vás požádali o zasílání předběžných přihlášek, abychom věděli, jak tábor plánovat. Napište nám jméno dítěte, zda již s námi bylo, jeho věk a případně i jeho zaměření, koníčky, které by bylo možné na táboře zohlednit. Předběžná přihláška ZDE.

Předem děkujeme, přejeme Vám pěkné podzimní dny a budeme se těšit.

Vedení Bunkrologického tábora :-)


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

 

ts