AKCE ZRUŠENA - Mikulášská výprava 2017

23.11.2017

S omluvou bohužel rušíme Mikulášskou výpravu z důvodu Tatíčkovy zdravotní indispozice. Děkujeme za pochopení.

Ahoj všichni!
BUNKRÁK vás tímto zve
Jednodenní Mikulášskou výpravu.

Zde jsou podrobnosti:

Kdy: sobota 2. 12. 2017

Kam: Lesy Prahy západ a údolí Zahořanského potoka.

Délka: cca 10 km

Trasa:
z vlakové zastávky Luka pod Medníkem po červené turistické značce přes Bohuliby a vyhlídky Třeštibok a Hadí skála do Petrova odtud po zelené a červené turistické značce do Zahořanského dolu a odtud dále po modré turistické značce až do Zahořan. Trasu je možné vysledovat na cykloturistické a turistické mapě Dolní Posázaví v měřítku - 1:25000. Trasa povede po značených turistických cestách. Cestou budou hrací zastávky a zastávky na jídlo a budeme soutěžit o Mikulášovu nadílku.

Sraz:
v sobotu 2. 12. 2017 v 08:50 hod před pokladnami na hlavním nádraží v Praze. Odjezd vlaku je v 09:22 a příjezd do Luk pod Medníkem je dle jízdního řádu v 10:22 hod.

S sebou: Vhodné a dostatečné oblečení a obutí dle aktuálního počasí, nelze doporučit předem neb letošní počasí je takové rozmarné a nelze jej předvídat, doporučuji dostatek jídla a pití na celou cestu (čaj, cukr a vlastní nádobu až budeme vařit vodu). Po cestě jsou možné občerstvovny v Lukách pod Medníkem (neznámá otvírací doba) a pak až v Zahořanech (neznámá otevírací doba). Doporučuji vybavení na jídlo hlavně něco na čaj - hrneček.

Návrat: zcela podle naší schopnosti zvládnout trasu. Autobusy odjíždějí ze Zahořan do Prahy - Kačerova v 15:39; 18:39 hod

Doporučené vybavení a výstroj:
Vhodné oblečení a obutí na putování po lese – prosím uzpůsobit aktuálnímu počasí – nebude teplo a možná nám i bude padat sníh.
Jídlo a vodu na pití – počítej prosím minimálně s 1,5 litru na osobu, aby bylo i na uvaření čaje. Možnost doplnění je neznámá. Věci na přípravu jídla hrnek, čaj, cukr a pod.

Kdo máte zájem se naší výpravy účastnit, nahlaste se prosím co nejdříve na e-mailovou adresu bunkrak2010@gmail.com i s uvedením počtu účastníků.
Těším se na Vás.

Velitel praporu
plukovník Tatíček



 


Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

 

ts